DIENSTEN

VERBOUWINGEN EN RENOVATIES

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij, DESTIEL BV, de ideale partner voor uw verbouwingen in Lier of omstreken. Wij garanderen u een snelle service en doeltreffende aanpak en helpen u bij zowel verbouwingen als renovaties.

VERSCHILLENDE VERBOUWINGSWERKEN

U kunt een beroep doen op ons voor heel wat verbouwingswerken. Zo realiseren wij uw metselwerken, funderingen, dakwerken en leggen we uw vloer of tegels. Ook voor een badkamerrenovatie of ander totaalproject zijn wij er voor u. We werken steeds binnen het afgesproken budget, daar staan we op. We hechten immers veel belang aan een goede verstandhouding.

GOEDE AFSPRAKEN

Wij vinden het essentieel om goede afspraken met u te maken. Als wij langskomen, overlopen we samen met u welke werken er allemaal moeten uitgevoerd worden. U vertelt uw ideeën en voorkeuren en aan de hand daarvan maken wij een gedetailleerde werkplanning op. Uiteraard staan wij u bij, bij het maken van bepaalde keuzes.

Heb je een project waarbij wij jou kunnen helpen?

U kunt dus rekenen op ons deskundige advies. Neem snel contact op. Wij zijn de geschikte bouwpartner voor al uw renovatiewerken en verbouwingen in Lier en omstreken.
Als u meer informatie wenst of vragen heeft dan beantwoorden wij deze graag.