DIENSTEN

GROTE EN KLEINE KARWEIWERKEN

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die kleine en grote karweiwerken in Lier of omstreken uitvoert? Neem dan gerust contact op met DESTIEL BV. Wij streven bij al onze karweiwerken elke keer opnieuw naar de hoogste kwaliteit. Klanttevredenheid dragen wij immers hoog in het vaandel.

OPRITTEN EN TERRASSEN

U kunt op ons rekenen voor het aanleggen van opritten en terrassen. We zijn bedreven in het plaatsen van verschillende soorten klinker, kasseien en natuursteen.

BADKAMERRENOVATIE

Als u werk wilt maken van die nieuwe badkamer waar u al zo lang van zit te mijmeren, dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wij renoveren uw badkamer helemaal. We installeren uw sanitaire installaties, plaatsen tegels en realiseren de noodzakelijke metsel- en bezettingswerken.

DAKWERKEN

Door onze 15 jaar ervaring in de sector, zijn wij de geschikte partner voor al uw dakwerken. Zowel platte daken als pannen of leien daken. Ook voor het herstellen van dakpannen kan u bij ons terecht. Wij beschikken over ruime materialen kennis om u bij te staan bij de beste keuze voor uw project.Informeer gerust naar de mogelijkheden.

ANDERE DIENSTEN

DESTIEL BV is een ervaren bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw en verbouwingen. Met de hulp van onze vaste partners en onderaannemers doen wij er alles aan om uw totaalproject uitvoerig en duurzaam te realiseren. Wij kunnen u helpen van bij de ruwbouw tot en met de afwerking.

Heb je een project waarbij wij jou kunnen helpen?

Maak gerust een afspraak voor uw karweiwerken in Lier en omstreken. Wij staan steeds klaar om u een persoonlijke en efficiënte service aan te bieden.

Twijfel niet om te steunen op onze expertise die werd opgebouwd de afgelopen 15 jaar.