Grote en kleine karweiwerken

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die kleine en grote karweiwerken in Lier of omstreken uitvoert? Neem dan gerust contact op met DESTIEL BVBA. Wij streven bij al onze karweiwerken elke keer opnieuw naar de hoogste kwaliteit. Klanttevredenheid houden wij immers hoog in het vaandel.

Opritten en terrassen

U kunt op ons rekenen voor het aanleggen van opritten en terrassen. We zijn bedreven in het plaatsen van verschillende soorten klinker, kasseien en natuursteen.

Badkamerrenovatie

Als u werk wilt maken van die nieuwe badkamer waar u al zo lang van zit te mijmeren, dan kunnen wij u van dienst zijn.
Wij renoveren uw badkamer helemaal. We installeren uw sanitaire installaties, plaatsen tegels en realiseren de noodzakelijke metsel- en bezettingswerken.

Dakwerken

U kunt ook vertrouwen op ons voor verschillende dakwerken zoals bijvoorbeeld het herstellen van dakpannen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Andere diensten

DESTIEL BVBA is een ervaren bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw en verbouwingen. Met de hulp van onze vaste partners en onderaannemers doen wij er alles aan om uw totaalproject uitvoerig en duurzaam te realiseren. Wij helpen u van bij de ruwbouw tot aan de afwerking.

Maak een afspraak

Maak gerust een afspraak voor uw karweiwerken in Lier en omstreken. Wij staan steeds klaar om u een persoonlijke en efficiënte service aan te bieden.
Twijfel niet om te steunen op onze expertise inzake renovatiewerken.